شبکه های اجتماعی
فروش ویژه
600.000 تومان
مقالات اخیر

عنبیه شناسی

عنبیه شناسی

آنچه در این مقاله خواهید خواند

یکی از روش های کم هزینه و بدون عوارض عنبیه شناسی است.

در تمام دنیا روش های درمانی متفاوتی وجود دارد که پس از مراجعه به طبیب اولین اقدام طبیب، تشخیص بیماری به طرق مختلف است. از این رو تشخیص بیماری امری بسیار مهم و حیاتی در روند درمان است.

عنبیه شناسی چیست؟

عنبیه شناسی یکی از علومی است که به تشخیص بیماری و بررسی شناخت انسان می پردازد و در واقع آزمایشگاه همراه طبیب و بیمار است، زیرا طبیب می تواند با استفاده از تغییرات غیر طبیعی که در چشم به وجود آمده است، بیماری را تشخیص دهد و به درمان آن بپردازد. بیمار نیز می تواند با بررسی تغییرات عنبیه خود، روند بهبودی اعضای آسیب دیده خود را پیگیری کند. البته تمام اعضای جامعه می توانند با بررسی عنبیه خود از وضعیت جسمی از بروز بیماری ها در صورت بروز مشکل سریع تر خود آگاه شوند و برای درمان آن اقدام کنند.

چه کسانی می توانند از علم عنبیه شناسی استفاده کنند؟

علم عنبیه شناسی را اکثر افراد جامعه می توانند به کار ببرند.

  • طبیب برای تشخیص بیماری مریض خود از عنبیه می تواند استفاده کند.
  • بیمار می تواند روند بهبودی خود را با استفاده از عنبیه پیگیری کند.
  • پدر و مادر نیز می توانند با بررسی عنبیه فرزندان خود از وضعیت جسمی فرزندان خود آگاه شوند و در صورت ضعف برای تقویت بنیه بدنی آنها اقدام کنند.
  • یک کارخانه دار با بررسی عنبیه متقاضیان جویای کار می تواند نیروهای برتر را جذب کند.
  • عنبیه شناسی و تغذیه ارتباط نزدیکی با هم دارند بنابراین یک عنبیه شناس می تواند با بررسی عنبیه افراد تشخیص دهد که در کدام یک از اعضای بدن، عدم تعادل تغذیه ای وجود دارد.
  • یک متخصص پوست می تواند با بررسی میزان سموم بدن در عنبیه به ویژه سموم جمع شده در زیر پوست، درمان های مؤثرتری برای رفع بیماری های پوستی به کار گیرد.
  • در علم عنبیه شناسی گفته می شود که نواحی قوی بدن می توانند از خودشان محافظت کنند، ولی نواحی ضعیف بیمار با استفاده از عنبیه برای یک درمانگر نیاز به محافظت دارند، بنابراین دانستن این نواحی، نقشه راهی خواهد بود تا بدین وسیله بهترین برنامه پیشگیری و درمان را برای ایجاد سلامتی و بهبود بیمار به کار ببندد.
  • تحلیل و بررسی عنبیه توسط روانشناس او را در شناخت روان بیمار کمک می کنند.
  • اگر می خواهید یک سرمایه گذاری با کسی انجام دهید که به خوبی او را نمی شناسید، عنبیه شناسی شما را در شناخت ایشان کمک می کند.

حلقه های عصبی عنبیه

حلقه های عصبی عبارتند از حلقه های دایره ای شکل در داخل عنبیه که در رنگ های مختلف از سفید روشن تا تیره با میزان برجستگی های متفاوت دیده می شوند.

فیبرها یا ترابکول های عنبیه از مرکز به سمت محیط کشیده شده اند. حال اگر قسمتی از این فیبرها درگیر شده و به اصطلاح شکسته و یا قطع شوند، در این حالت برجستگی مشاهده می شود و اصطلاح پزشکی به این مقاطع کرامپ گفته می شود و دلالت بر این دارد که عضو یا قسمت مورد نظر تحت تأثیر عوامل محرک و تحریک کننده و یا رسوب مواد شیمیایی سمی و یا دارویی قرار دارد.

این حلقه ها از طرف دیگر نوع عملکرد اعضا و غدد را نیز بیان می کنند، مثلاً وجود حلقه بر روی عضو نشان دهنده این است که این قسمت درگیری عصبی دارد و به عبارتی دچار کرامپ شده است. گاهی وجود یک محرک در یک عضو عصبی باعث درگیری عضو دیگر حتی در دوردست می شود.

زمانی که حلقه بر روی دو عضو قرار گیرد، عضو اول محرک و عضو دوم گیرنده تحریک و به عبارتی آغازگر علامت است. مثلاً اگر حلقه عصبی بین تخمدان و پلور باشد به معنی این است که تحریک از تخمدان شروع شده و علایم تنگی نفس، درد سینه و کلا درگیری قفسه سینه به خاطر وجود پاتولوژی در تخمدان است. زمانی که این حلقه های عصبی در ناحیه معده و گوارش قرار گیرد به آن سوء هاضمه عصبی و در مواردی روده تحریک پذیر اطلاق می شود.

عنبیه شناسی

کدام عضو شروع کننده و کدام عضو درگیر شونده است؟

همان طور که بارها اشاره شده است محرکهای مختلفی از موارد احساسی و استرسی و رفتاری گرفته تا موارد شیمیایی اسیدی و دارویی وجود دارد. وجود هر محرک حادی در عنبیه به صورت خطوط و یا نقاط سفید رنگ نمایان می شوند، لذا اگر ابتدای حلقه سفیدتر از جای دیگر باشد، دلالت به شروع فرآیند در آن عضو یا منطقه دارد. هر چقدر این پروسه طولانی مدت و مزمن شود. قطعا تغییر رنگ از سفید به تیره را خواهیم داشت وجود یک حلقه دلیل بر وجود مشکل نیست ولی زمانی که تعداد حلقه ها به ۴، ۵ و حتی 6 عدد رسید در این صورت مشکل جدی خواهد بود و این شخص در حال تحمل فشار و استرس است.

از لحاظ بالینی و روان پزشکی بیشتر این افراد درگیری فکری و ذهنی داشته و اغلب خود خوری دارند، یعنی به جای بروز و تخلیه محتویات افکار و احساسات ترجیح می دهند آنها را در مغز و روح خود نگه دارند که قطعا این کار باعث فشار مضاعف به مغز و سیستم عصبی گردیده و در نهایت تمامی اعضا و غددی که تحت نظارت و کنترل مغز می باشد به نحوی دچار اختلال و درگیری خواهند شد.

خیلی وقت ها به خاطر مشکلات امروزی نیازمند آرامش و سکوت هستیم، خلاصی از این همه سر و صدا، ترافیک، آلودگی هوا، انواع غذاهای مضر و بی خاصیت، استرس های شغلی، اجتماعی، زناشویی و… اکثرا مقدور نیست لذا روز به روز شاهد مراجعه بیماران بی شماری به کلینیک های مختلف و از جمله روانپزشکی هستیم که در ۲۰ یا ۳۰ سال گذشته کمتر شاهد آن بودیم. و امروزه نیازمند نشاط و سرگرمی بیشتر و رفاه اجتماعی هستیم

زمانی که این حلقه های عصبی در نواحی مغزی و جنسی واقع شود شاهد توهم خواهـیم بود بی خوابی می تواند نتیجه تحریک سیستم عصبی شود. هر چند مسائل احساسی مسئول ایجاد بیشتر حلقه های عصبی هستند، ولی عدم تعادل شیمیایی و تغذیه ای نیز در مواردی گزارش شده است به عنوان مثال فقدان ید منجر به کم کاری تیروئید و بیش فعالی سیستم عصبی می شود. هیجانات بیش از حد برای مدتی باعث پرکاری می گردد ولی نتیجه نهایی، ایجاد کم کاری خواهد بود.

حلقه های عصبی چشم در چه افرادی بیشتر است

ما حلقه های عصبی زیادی را در اشخاصی که در جوامع شلوغ و پرتنش زندگی می کنند، نسبت به افرادی که در شهرها و مکان های آرام هستند، مشاهده می کنیم.

همان طور که قبلاً اشاره شد، در جوامع امروزی که اشخاص فقط ۱۰ دقیقه برای صرف غذا فرصت دارند و مجبور هستند با عجله غذا بخورند، سوء هاضمه را مشاهده می کنیم. این افراد از غذایی که می خورند، رضایت ندارند و اغلب همیشه گرسنه هستند. مهم ترین کار برای این موارد اختصاص دادن وقت بیشتر برای غذا خوردن و تفریح، شادی و خنده است، انتخاب رنگ های آرام بخش برای سفره بشقاب، لیوانها و… قطعا بر کاهش استرس و عملکرد بهتر عصبی موثر خواهد بود.

فشارهای مکانیکی می تواند از علل اختلالات عصبی باشد. شغل های نشسته به علت اثرات فشاری بر روی اعصاب پاها و جاهای دیگر بدن خصوصاً اگر بدن دائما در حالت خم شده می تواند باعث عوارض شود.

در کسانی که مجبور هستند هر روز مقدار زیادی بار سنگین را با دست راست خود جابجا کنند، در این وضعیت تحریک مکرر باعث درگیری بیشتر اعصاب سمت راست بدن نسبت به چپ خواهد شد.

در خاتمه، این که در جامعه متمدن و صنعتی امروزی تمرین کنیم زیاد سخت نگیریم و به جای غصه خوردن و قضاوت های عجولانه و نادرست و استرس های زیاد، بیشتر وقتمان را به تفریحات شاد و کارهای آرام بخش و سلامت روح و جسم اختصاص دهیم و از همه مهم تر مثبت اندیش باشیم.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *