شبکه های اجتماعی
فروش ویژه
600.000 تومان
مقالات اخیر

کلاه راهی برای جلوگیری از سفید شدن مو

جلوگیری از سفید شدن مو با کلاه

آنچه در این مقاله خواهید خواند

جلوگیری از سفید شدن مو با کلاه

اولین عامل سفیدی مو سرد شدن ریشه مو می باشد که اگر این ریشه گرم نگه داشته شود هیچگاه سفید نخواهد شد این موضوع را می توانید در پیرمردان که در روستا زندگی می کردند مشاهده کنید که حتی در تابستان هم کلاه سر می گذاشتند و تا سن 90 سالگی هم موی آنها سفید نمی شد .

اگر به عکس علماء نگاه کنید چون همیشه عمامه به سر میگذارند می بینید که موی زیر عمامه آنها هنوز سیاه است و به سادگی سفید نمی شود چون همیشه سر را با عمامه گرم نگه می دارند .

 

اهمیت کلاه پوشیدن

اهمیت کلاه بین علماء اینقدر زیاد است که علامه حسن زاده ره می فرمودند من از زمانی که بدون پوشش سر به زیر آسمان می آیم استغفار می کنم .

این اهمیت بعد از حمام بیشتر است چون سر در حمام بسیار گرم است و زمان خروج از حمام سرما را زودتر جذب خواهد کرد برای همین امام صادق علیه السلام می فرمایند من بعد از حمام تعمم می کنم ( سرم را با عمامه می پوشانم ) چه در تابستان و چه در زمستان .

جزو سنت قدیم در هر شهر و کشوری بوده است که کلاه مخصوص همان اقلیم را یک نشانه می دانستند مثل کلاه پهلوی یا در شهر های مختلف کلاه مخصوص خود آن شهر را به عنوان یک نماد می دانسته اند و خلاصه اینکه همیشه این کلاه به هر نحوی سر مردم بوده و مو های آنها به سادگی سفید نمیشده است .

پوشش سر حتی در شب موقع خواب هم سفارش شده است که در شب هم انسان برای اینکه خواب راحت تری داشته باشه بهتر است سر خودش را بپوشاند .

یک سوال ؟؟؟

چرا خانم ها با اینکه بیشتر از آقایان سر خودشون را می پوشانند زودتر دچار سفیدی مو می شوند ؟

جواب این سوال را بی زحمت در پایین نظریات بدید لطفا !!!

برای سرهای آلزایمری حتما پوشش رو باید الزامی کنیم یا کلاه کرکی یا پشمی یا نمدی یا کرک شتر تجویز کنیم ، با سرعت سر درمان میشه و اگر بخواهیم رطوبت از سر بیرون بیاد کلاه نمکی ببندیم؛ کسانی که سرگیجه دائم دارند حتما سرشون را همیشه بپوشانند . اگر حافظه ضعیف داریم بدون پوشش سر بیرون نیاییم .

اگر کسی همیشه چرت می زنه یا خواب زیاد داره یا خوابش خیلی سنگینه همیشه با کلاه بخوابه هم خوابش مفید میشه و هم دچار خواب سنگین نخواهد شد .

در زمان پیامبر صلوات الله علیه و آله سفارش به تحت الحنک می شد یعنی اضافه پارچه عمامه را مثل شال جلو صورت و دور گردن می انداختند و با این کار باعث جلوگیری از سفید شدن ریش ها و محاسن هم می شده اند .

در عرب و در زمان پیامبر صلوات الله و سلامه علیه به جای کلاه از عمامه استفاده می شده است و سفارشات بسیار به آن شده که روایات آن را در آخر می آوریم .

عمامه‏(کلاه)

از امام ششم (ع) …، پيغمبر (ع) فرمود: عمامه تاج عرب است. چون عمامه نهند خداوند عزتشان دهد.

از پيغمبر اكرم (ص): دو ركعت نماز با عمامه بهتر است از چهار ركعت بى‏عمامه.

و نيز فرمود: عمامه بگذاريد تا بر حلمتان افزون شود.

ابى اسحاق گويد: پدرم، على (ع) را ديد كه دارد سخنرانى ميكند و جامه‏اى و عبائى و عمامه‏اى بتن داشت.

از حضرت موسى بن جعفر (ع) در باره گفته خداى متعال (مسومين): مراد از مسومين عمامه‏هاست، پيغمبر (ص) عمامه گذارد و دو طرف آن را از جلو و عقب (روى سينه و پشت) انداخت و جبرئيل عمامه گذارد و دو طرف آن را فرو هشت.

از معاوية بن عمار: از امام ششم (ع) شنيدم كه ميفرمود: پيغمبر را در روزى كه وارد مكه شد ديدم كه به حرم در آمد، و بر سر عمامه‏اى سياه داشت، و مسلح بود، و بعد به حنين رفت و بعد از فراغ از كار ايشان به اوطاس كه عده‏اى (گردنكش) در آن جا باقى مانده بودند رفت، بعد از آنجا به جعرانه رفت، و غنيمت‏ها را ميان مسلمين قسمت كرد، بعد احرام بست و وارد مكه گرديد.

از امام پنجم (ع): در روز بدر فرشتگان (كه بكمك مسلمين آمده بودند) عمامه‏هاى سفيد (با تحت الحنك) بر سر داشتند.

از امام پنجم (ع): ملائكه در روز بدر عمامه‏هاى سفيد بر سر داشتند.

از عبد اللَّه بن سليمان از پدرش: با پدرم در مسجد بوديم كه حضرت على بن- الحسين (ع) وارد شد، و من حضرت را نديده بودم، و عمامه‏اى سياه بسر داشت كه دو طرفش را بر كتف‏ها فروهشته بود، بمردى گفتم اين شيخ كيست؟ گفت چرا غير از اين شيخ از هيچ كس ديگر كه وارد مسجد شده نپرسيدى؟ گفتم كسى را از او خوش‏هيأت‏تر نديدم، و لذا از وى پرسش كردم. گفت او حضرت على بن الحسين (ع) است. ترجمه مكارم الاخلاق، ج‏1، ص: 226

در كيفيت عمامه(کلاه) گذاردن‏

از امام صادق (ع): پيغمبر عمامه‏اى بر سر على (ع) نهاد باين شكل كه يك طرف آن را از جلو بروى سينه وى فروهشت. و طرف ديگرش را بقدر چهار انگشت از پشت سر فرو انداخت، و بعد او را از پشت سر و جلو ورانداز كرد و فرمود: تاج فرشتگان اين گونه است.

از امام كاظم (ع): من براى آن كس كه در سفر عمامه بگذارد و تحت الحنك افكند ضمانت مى‏كنم كه سه بلا باو نرسد: دزدى اموالش، غرق شدن در آب، و آتش‏سوزى. ترجمه مكارم الاخلاق، ج‏1، ص: 227

دعا وقت عمامه گذاردن‏

«خداوندا مرا به نشانه ايمان نشانه‏گذار. و تاج كرامت بر تاركم نه، و بند اسلام بر گردنم افكن» و دستور فرمود كه: عمامه بپيچ و تحت الحنك بيفكن.

در كلاه‏

از امام باقر (ع): بر سر حضرت زين العابدين كلاهى از خز با رويه‏اى از سمور ديدم.

از امام صادق (ع): پيغمبر (ص) كلاه سياهى بر سر مى‏نهاد و كلاه جنگ او در دو طرف اضافه‏اى داشت كه روى گوشها را مى‏پوشيد.

از امام ششم (ع): پيغمبر (ص) كلاه يمنى و مصرى سفيد رنگ بر سر مى‏نهاد، و كلاه جنگ حضرت دو طرفش روى گوشهايش را مى‏پوشانيد، و عمامه‏اى از سنجاب و هم كلاهى بلند داشت كه گاه بر سر مى‏نهاد.

از امام هشتم (ع): در باره برطله (كلاه لبه‏دار كه روى صورت سايه مى‏افكند)

سؤال شد، فرمود: حضرت صادق، چنين كلاهى داشت كه براى محافظت از نور خورشيد بسر مى‏نهاد.

از يزيد بن خليفه: امام ششم (ع)، مرا در كنار كعبه ديد كه مشغول طوافم و برطله‏اى بسر دارم، فرمود اين را در مسجد الحرام بسر مگذار.

از حسن بن مختار: حضرت موسى بن جعفر (ع)، بمن فرمود: برايم كلاهى بساز كه چين‏دار نباشد، كه چين و فرى شايسته سيدى چون من نمى‏باشد. ترجمه مكارم الاخلاق، ج‏1، ص: 228

 

مقالات مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *