شبکه های اجتماعی
فروش ویژه
299.000 تومان
مقالات اخیر

حجامت ممنوع

آنچه در این مقاله خواهید خواند

ممنوعات حجامت

کسی که علامت های افت و ضعف فشار دارد

کسانی که در زندگی عادّی ، مکرّرا دچار علائمی مانند افت فشار، ضعف و بی حالی و سرگیجه می شوند . دست و پای سردی دارند را قبل از اصلاح نباید حجامت کرد.

سابقه غش شدید

سابقه ضعف و غشوه شدید حجامت: سابقه افت فشار و غشوه حجامت به خودی خود مانعی برای حجامت نیست و این افراد در صورت تشخیص طبیب و با رعایت تمهیداتی قادر به حجامت مجدّد هستند امّا کسانی که سابقه غشوه های بسیار شدید و سنگین دارند باید در مورد انجام حجامت تجدید نظر کنند مگر آن که علت آن برطرف شده باشد .

سابقه جوش های زیاد

سابقه ایجاد جوش گاه های شدید: گاهی این افراد به دلیل جذب بالای رطوبت خون خارج نشده و جوش های آنها بسیار زیاد تر می شوند چون خون خارج نمی شود  و همین امر دچار دلخوری فرد و زدگی اواز حجامت می شود و فرد برای ادامه درمان تن نخواهد داد برای همین باید افرادی که سابقه جوش های زیاد دارند با مراعات صاف کننده خون ها و ترک سردیجات و مایعات و لبنیات حجامت کننده و حداکثر خونی که می توان گرفت را از آنها خارج کرد تا جوش ها در بدن در مرحله اول کم شود و فرد برای ادامه درمان مراجعه کند و در حجامت های بعدی جوش ها کامل بر طرف شود .

دوران قاعدگی و نفاس(ضعف)

دوران قاعدگی، نفاس و شیردهی بانوان: 

حجامت بانوان در دوره قاعدگی ممنوع است و هرقدر شدّت خونریزی بیشتر باشد این ممنوعیت هم تشدید می شود. در زمان اوج خونریزی قاعدگی بیشترین احتمال خطر وجود دارد. با نزدیک شدن به اواخر قاعدگی هم؛ علیرغم کاهش خونریزی، به دلیل افزایش سرمای مزاجی بدن زن، احتیاط بیشتری لازم است . در صورت ضرورت، اوایل قاعدگی که هنوز خونریزی شدید زن شروع نشده است . می توان او را حجامت کرد ولی این باعث مشکلات دیگر خواهد شد.

برای دانلود متن کامل مقاله کلیک کنید

مقالات مرتبط

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *