مغز و اعصابمتفرقه

تلویزیون را حذف کنید تا درمان شوید !!!!

تلویزیون را حذف کنید تا درمان شوید !!!!

حذف اخبار و درمان بیماری های اعصاب !!!

اکثر افرادی که عادت به دنبال کردن اخبار دارند دچار استرس وتشویش در زندگی روزمره خود شده واین استرس را به خانواده دوستان و کسانی که با آن ها در ارتباط هستند منتقل می کنند. در دورانی که ما از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به بدترین فجایع انسانی ، دسترسی سریع، نامحدود و بی قید و بند داریم ، خودمان باید خبرهایی را که به ما می‌رسد کنترل کنیم تا بتوانیم روان سالم داشته باشیم .
هر روز اخبار منفی شبکه های تلویزیونی بیشتر از قبل می شود،
اثرات منفی این اخبار بر اعصاب و روان انسان بسیار تاثیر خواهد گذاشت و روز به روز انسان را با تغییراتی زیاد روبه رو می کند .
این برنامه ها می توانند به طور مستقیم بر خلق و خوی ما تاثیرگذار باشند و خلق و خوی ما نیز بر نحوه تفکر و رفتار ما تاثیر دارند. این اخبار در افراد مختلف استرس ها و نگرانی های متفاوت ایجاد می کند و گاهی روابط انسان را با نزدیک ترین افراد عوض خواهد کرد و حتی در تصمیم گیری های زندگی دچار تشویش و مشقت خواهد شد .
اخبار هایی که ما روز به روز در حافظه خود وارد می کنیم باعث شده که با یک نا امیدی به زندگی ادامه دهیم و شوق و اشتیاق برای انجام کارها نداشته باشیم و حتی اگر برنامه هایی برای زندگی داشته باشیم تمام این اخبار چه مربوط و چه غیر مربوط را در تصمیم گیری خود دخیل خواهیم کرد و گاها توکل و توسل انسان را از بین خواهد برد .

اخبار مرگ بار

برای مثال اگر فرد بخواهد یک موقعیت شغلی را برای خود ایجاد کند با دیدن چند اخبار در زمینه زیاد شدن بیماری های فراگیر در جهان به این فکر می کند که چه بسا فردا او را هم درگیر کند و فرد را منصرف از ادامه به سمت موقعیت شغلی می کند و بسیاری از مثال های دیگر و بسیار شده که فرد با دیدن چند اخبار در شیوع بیماری ها استرس و ترس از بیماری پیدا خواهد کرد و در نتیجه روز به روز ضعیف تر خواهد شد و از همان بیماری گاها جان خود را از دست خواهد داد .
گاهی افراد با دیدن چند اخبار منفی در مورد درمان یا دارو های اشتباه خود را به عرصه این تبلیغات انداخته و بیماری که می توانست با کمترین هزینه درمان کند را با واکسن های مختلف و دارو های مضر به استقبال مرگ رفته و به دست خود گور خود را کنده است .
اگر برنامه های تلویزیونی باعث ایحاد خلق و خوی منفی در ما شوند (برای مثال، اضطراب، ترس، غم، خشم و نفرت)، این تجارب می توانند بر تفسیر ما از دنیای اطراف، نوع یادآوری خاطرات و میزان ترس و نگرانی ما از وقایع زندگی خودمان تاثیر داشته باشند . بر اساس نظریه روحیه‌ محور در روانشناسی، اضطراب در افراد به صورت ناخود آگاه باعث پیگیری اخبار اضطراب آور میشود واین پیگیری باعث می شود فرد حس کند که این قبیل اخبار زیادند و در فرد حس نا امنی فکری ایجاد شود.. وقتی باور کنیم دنیا رو به قهقرا می‌رود، این موضوع بر روی تصمیم‌گیری‌ های روزمره و همچنین رویکرد سیاسی ما تاثیر منفی دارد.

خوض باطل

در روایات ما از این اخبار با عنوان خوض باطل یاد شده: خوض در باطل یعنی :حکایت کردن در معصیتها وفجور، قتل و جنایات و... است..
از حضرت پیغمبر - صلی الله علیه و آله - مروی است که: «بزرگترین مردم از حیثیت گناه در روز قیامت، کسی است که: بیشتر نقل باطل و حکایات معاصی را کند.
این دقیقا همان اخباری است که هیچ ربطی به ما ندارد ولی هر روز باید ساعت ها وقت بگذاریم و ببینیم آن سر دنیا چه شده و چه کسی به کدام کشور حمله کرده و چه بیماری در جهان شیوع پیدا کرده است و یا فلان فرد را کجای دنیا به قتل رسانده اند .
و اشاره به این است قول خدای

جهت دیدن ادامه این مطلب
و مطالب دیگر سایت یک اشتراک در سایت خریداری کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا